• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

Liguria

Monterosso al Mare

Den italienske riviera - elsket af modernisterne for sit ly, og af de allerførste turister for sit milde klima året rundt - har en tidløs charme. Dejlige dage i dovenskabens tegn frister stadig, men her er også gode muligheder for vandring og cykling oppe i de grønne bjerge, som indrammer kysten.

Udbuddet er bredt; elegante strandpromenader i palmernes skygge nogle steder i vest og i øst byder nationalparken Cinque Terre på et stejlt kulturlandskab gennemkrydset af stier. Fredelige romantiske byer som Camogli blandes med større badedestinationer som den børnevenlige Diano Marina og den farverige Alassio. Små badebugter og klipper afløser brede sandstrande, og husene skinner i gule og rosa farver. Spis en traditionel middag i en af de søvnige landsbyer oppe i bjergene. Og kombiner badeferien med kultur i havnebyen Genova! Shopping og fornøjelser får du også med i købet. Lokaltogene standser ved alle badesteder, små som store, og udsigten fra skinnerne er fantastisk.

Laigueglia

Cinque Terre

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it