• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

Toscana

 


Toscanas nordlige kyst består af konstante brede sandstrande, velordnede med parasoller og badebroer. Med Apuanerbjergene som baggrund et stykke inde i landet ligger en perlerække af små historiske centre. Ved Carrara finder du marmorbruddene, hvor Michelangelo udvalgte råvarerne til sine mesterværker.

Viareggio er kystens aktive forlystelsesmetropol med rødder fra tidligt i 1900-tallet, deraf områdets smukke badeanlæg og villaer i jugendstil.

Kulturbyerne Pisa og Lucca ligger i bekvem afstand herfra.

Mod syd er naturen blødt kuperet, og kysten består skiftevis af smukke, barske klipper og af søde, små sandbugter. Interessante grave fra etruskernes æra møder havet i Livorno-provinsen, og der er masser af vingårde, du kan besøge.

Castiglione della Pescaia er en af de mere livlige badebyer i den sydlige del af regionen med velholdte strande. Maremmas nationalpark byder på pinjeskove og vildt skønne sandstrande. Måske en ridetur?

De største øer i den toskanske øgruppe hedder Elba og Giglio. De er kuperede og giver behagelig modstand til cyklisten eller vandreren. Bådene sejler herover på en time, og i badebugterne venter varmt, hvid sand.

  Versilia

Livorno-provinsen

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it