• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

Lazio

Terracina


Den som vælger Lazios strande forestiller sig tit at kombinere sol og badeferie med storbyen Rom. En god idé, da det er let at komme til og fra det centrale Rom og kysten.

Viterbo-provinsen i nord domineres af vild natur og nogle mindre og fredelige badebyer i de gamle etruskeres rige med utroligt velbevarede levn fra fortiden. Kulturen er altid i nærheden. I Roms umiddelbare nærhed finder vi romernes egne strande til en hurtig dukkert i augustvarmen og til sommerens natteliv. Her ligger også antikkens havneby Ostia Antica med meget fine udgravninger- tag en spadseretur i de tusindårige gader i den svalende skygge fra pinjetræerne.

Nettuno


Sydpå i regionen hedder kysten Riviera di Ulisse med bl.a. Terracina som den største destination. Den søde, hvidkalkede by Sperlonga er perfekt for nyforelskede på rejse, ligesom byerne ved nationalparken Circeos højdedrag. Måske vælger du at bo ude på den lidt jetsetprægede ø Ponza, lille men bedårende smuk med sine vulkanske klipper og grotter.

 

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it