• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

Marche

Senigallia


Fra badebyen Gabicce Mare i nord begynder en kuperet strækning med velordnede, små sandstrande. Bakkerne ud mod kysten er et naturreservat, og om foråret lyser de gult af gyvelblomster. I operaelskernes Pesaro er strandene bredere, og rundt om Senigallia er sandet så blødt og finkornet, at området kaldes for "Fløjlskysten". Mange af byerne langs kysten har rødder fra romertiden, og historien er allestedsnærværende.

Naturreservatet på Cónero-bjerget syd for Ancona byder på nogle af regionens smukkeste strande. Hvide klippevægge af kalksten omfavner de små badebugter, som ind imellem kun kan nås via smalle stier eller med båd.

Marche

 

 

Ved Porto Recanati overtager bredere strande med parasoller på rad og række igen. Små historiske fiskerihavne har udviklet sig til veludrustede og hyggelige feriesteder, som er perfekte for børnefamilier. Strandene består af sand blandet med rullesten. Den elegante by San Benedetto del Tronto med middelaldercentrum og palmer afslutter regionen i syd.

 

 

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it