• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

Sardinien

Olbia

    
Sardinien er det oplagte valg for den, som søger smukke "private" strande og krystalklart vand, som man kan nyde i fred og ro. De sardiske kyster er konstant afvekslende. Høje klipper viger pludselig for brede sandstrande, og sine steder synes den helt uberørte natur at enes fint med udbygget luksusturisme. Snorkleren får styret sine lyster overalt. Hele øen emmer af historie, den spanske indflydelse er ofte tydelig, og de fortidige levn er særegne og mystiske.

Mange ankommer med færgen til Olbia i den nordøstlige del af øen. Mod nord breder den luksuriøse kyst Costa Smeralda sig ud, og når man har rundet øens smukke, nordlige spids følger Costa Paradiso.

Alghero har et højt beliggende og charmerende centrum, og strandene ligger lige uden for byen.

Ogliastra

Øens vestkyst domineres af vild natur med nogle få mindre badesteder, men frem for alt af spredte hoteller og smukke strande, som man finder frem til ved Costa Verde.

Naturreservatet Sinis ved Cabras har et rigt fugleliv, her findes endda flamingoer på visse årstider.

På øens sydvestlige spids ligger fiskerbyen Portoscuso, i dag et populært badested, og de smukke øer San Pietro og Sant'Antioco. Der er broforbindelse til sidstnævnte.

Cagliari er en moderne havneby med gamle rødder. Costa Rei

På øens sydøstlige spids finder du den maleriske by Villasimius og langstrakte strande, og mod nord følger Costa Rei med klitter, historiske vagttårne og citruslunde.

Arbatax med dens røde klipper og Cala Gonone ved nationalparken Golfo di Orosei hører til de mere velbesøgte steder på øens østkyst.

 

 

 

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it