• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

VENETO - Venedig

Carnevale di Venezia

Februar 2020

Carnevale di Venezia

En af de vigtigste begivenheder i Venedig i årets løb er det store karneval, som kulminerer cirka 40 dage inden påske på Fastelavnssøndag. Mest kendt er karnevallet for det smukke tøj og maskerne. Under karnevallet afholdes flere maskeballer og private fester i de historiske paladser i byen. For at deltage skal man reservere på forhånd, og der er streng dress code. Man kan bl.a. leje kostume via festarrangørerne. Du kan også deltage i det generelle program på gader og pladser, som er mere eller mindre gratis. Også her gør du klogt i at bære dragt og maske, så du føler, at du deltager rigtigt. Karnevallet har forskellige temaer år for år, selvom det gennemgående standardtema kredser omkring Casanovas 1700-tal.

Årets tema kan du læse om på karnevallets hjemmeside: www.carnevale.venezia.it

Carnevale di Venezia

Karnevallet i Venedig 2020: 8-25/2

Du kan finde ud af, hvornår karnevallet falder næste gang ved at se i en dansk kalender for det aktuelle år og lede efter Fastelavnssøndag. De to sidste weekender og finaletirsdagen er der, hvor der er flest arrangementer. Tænk på, at cirka 100.000 har haft nogenlunde samme tanke som du. Bestil hotel og fester i god tid!

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it