• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Downloads

Søgemaskine

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lær Italien at kende

Golf

Golf

Casentino Golf Club - Toscana

Golf har oplevet et boom i Italien de senere år, og der er mange virkelig gode baner. Du finder golfbaner over stort set hele Italien, men de ligger tættere i Norditalien. De fleste er åbne hele året.

Den største fordel ved at spille golf i Italien, ud over den smukke natur og de velplejede baner, er at det er så nemt at komme til. I ugens løb er der ro og fred på banerne og et behageligt tempo. Det er desuden relativt billigt at spille i Italien, greenfee ligger på ca. 40-50 euro på hverdage og 60-75 euro på søn- og helligdage.

Du finder alle banerne på det italienske golfforbunds hjemmeside. Da siden er på italiensk, er det nemmest at klikke på "Seleziona la regione" (ved billedet af kortet nederst til venstre på siden) og derefter på den region, du gerne vil besøge. Så får du vist en liste med regionens golfklubber. De større klubbers hjemmesider har også information på engelsk.

www.emiliaromagnagolf.it
www.italygolfandmore.com
www.golfing-tuscany.it

 

 

Page Footer DK

ENIT – Den Italienske Stats Turistbureau – Gärdesgatan 14, SE-115 27 Stockholm – tlf +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it